İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Okullar arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında daha önce Gebze birincisi olan Gebze Özel Hisar İlköğretim Okulu 3.sınıf öğrencisi Enfal Coşar bu kez Kocaeli birincisi oldu. Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İSPİRLİ’den aldı. Daha 6 yaşındayken İstiklal Marşının on kıtasını ezberleyen Enfal Coşar “yarışmada birinci olacağıma inanıyordum. Çok çalışmıştım, birinci olduğum için çok mutluyum ” dedi.
Gebze Hisar Okulları | 2012-01-23

Resim Yarışması
Monami’den öğrencilerimize hediye yağmuru. Monami’nin düzenlediği “Çocuk ve Çevre” konulu resim yarışmasınada 34 öğrencimiz 1.2.3 ve mansiyon dereceleri elde ederek resim konusunda yeteneklerini göstermiş oldular.
Gebze Hisar Okulları | 2017-01-23