Cumhuriyet Kupası Şenlikleri
ÖZEL GEBZE HİSAR OKULLARINDA ÖDÜL YAĞMURU!!! 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI KUTLAMALARI KAPSAMINDA DUZENLENEN OKULLAR ARASI CUMHURIYET KUPASI SPOR SENLIKLERINDE YILDIZ ERKEKLER FERDI MASA TENISINDE OKULUMUZ OGRENCILERINDEN MERT CETINKAYA GEBZE BIRINCISI, EMIRHAN MALKOC GEBZE UCUNCUSU, BERKAN OZKAN GEBZE DORDUNCUSU OLARAK TURNUVAYI TAMAMLADILAR. HİSAR OKULLARI OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİ , AİLELERİNİ VE BEDEN EĞİTİMİ - SPOR ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDER , BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
Gebze Hisar Okulları | 2018-12-24

29 Ekim Cumhuriyet Madalyaları
29 Ekim Cumhuriyet Şampiyonası Sona Erdi... Şampiyonlar Madalyalarına Kavuştu... Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Özlem KARAGÜL ve Adem USTAALİOĞLU tarafından hazırlanan Masa Tenisi Takımı öğrencilerimiz Yıldız Erkekler Kategorisinde; Gebze 1. si Mert ÇETİNKAYA Gebze 3 sü Emirhan MALKOÇ olmuştur. Küçük Erkekler Kategorisinde. Gebze 1. si Enes Talha YAŞAR Gebze 3. sü Ali Türkbey BEŞİROĞLU olmuştur. Bizde Hisar Eğitim Kurumları olarak başta öğrencilerimizi ailelerini ve onları bu süreçte hazırlayan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
Gebze Hisar Okulları | 2018-12-24

KARETEDE İL 3. SÜ HİSAR OKULLARINDAN
KARETEDE İL 3. SÜ HİSAR OKULLARINDAN Öğrencilerimizden Burakhan Efe Kocaeli de düzenlenen karate müsabakalarında il üçüncüsü olmuştur.

MASA TENİSİNDE HİSARLI ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BAŞARISI
23 Nisan Spor Şenliklerinde masa tenisi küçük erkekler kategorisinde Emirhan Malkoç Gebze 1.si, Mert Şahin Gebze 3.sü olmuştur.

MASA TENİSİ TAKIMIMIZ KOCAELİ ŞAMPİYONU
Kocaeli masa tenisi küçük erkekler müsabakalarında il 1. liğini okulumuz Masa Tenisi Takımı kazanmıştır.

Tenis Takımımız Kocaeli Şampiyonu...12.04.2012
2011/2012 Eğitim - Öğretim yılı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenen Yıldızlar Tenis maçları 9.10.11.Nisan 2012 tarihlerinde yapıldı. Hisar Koleji zorlu rakipleri geride bırakarak birincilik kupasıyla Gebze’ye döndü. Hisar Koleji Tenis Kız takımı yarışma boyunca bütün maçlarını farklı kazanarak finalde de 6-1ve 6-2’lik aldığı muhteşem skorlarla birincilik kupasını almayı başardı. Özel Hisar Koleji Mayıs’ın son haftası İzmir’de yapılan Türkiye Tenis Şampiyonası’na Kocaeli’yi temsil etti.
Gebze Hisar Okulları | 2012-04-12

İrem Name Kocaeli 1. si 27.03.2012
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 22-25 Mart 2012 tarihlerinde İzmit Tenis Kulübü'nde yapılan 13- 14 yaş tenis şampiyonasında İrem Name ÖZKARA Kocaeli 1. si oldu.
Gebze Hisar Okulları | 2012-03-27

Hisar Koleji’nden Badminton Şov
7-10 Şubat 2012 tarihleri arasında İzmit Türk Pirelli İlköğretim Okulu Spor Salonunda düzenlenen Badminton Müsabakalarında okulumuz adeta şov yaptı. Kocaeli’de düzenlenen Okullar Arası Badminton Müsabakalarında okulumuz bütün kategorilere katılırken hepsinde de kupayı kaldırmayı başardı. Müsabakalarda yıldızlar erkek yıldızlar kız ve küçükler grupları şeklinde yapıldı. Özel Hisar Koleji öğrencileri Yıldızlar erkek Yıldızlar kız ve Küçükler kategorisinde başarı sağlayarak Kocaeli genelinde 3. olarak güzel bir başarı elde ettiler. Ayrıca Okullar arası yapılan ‘Ferdi Küçükler Badminton Müsabakası’nda’ erkeklerde İbrahim Harun KARAKOÇ, kızlarda Zeynep Beyza KAYA Kocaeli 4.sü oldular.
Gebze Hisar Okulları | 2012-02-10

Badminton Kocaeli 3.Sü 18.04.2011
Yıldızlar Badminton Kocaeli yarışmaları 13–14–15 Nisan 2011 tarihlerinde Kocaeli Türk Pirelli İlköğretim Okulu spor salonunda yapıldı. Bu müsabaka sonunda okulumuz Kocaeli üçüncüsü oldu.
Gebze Hisar Okulları | 2017-01-23