Aziz TEMİZ
OKUL MÜDÜRÜ

 Milli Bir Gelecek Yetiştiriyoruz.
 "İyi bir insan için" sözünden yola çıkarak amacımız: bağımsız düşünebilen, problem çözebilen, (çözüm üretebilen) üretken, kendi benliğine saygılı, dilini iyi kullanan, mantıklı hareket edebilen, soyut düşünebilen, çok kültürlü yaşam içinde topluma uyum sağlayabilen estetik anlayışı olan sevgi ve dostluk erdemlerine sahip, toplumsal değerleri olan, tarihine kültürüne, medeniyetine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmektir. Bir eğitimin başarısındaki sır, çocuğun mutluğudur. Bizler çocuklarımızı mutlu ederek başarıya ulaşma azim ve kanaatindeyiz.
Özel Hisar Okulları olarak bizler, Okul Öncesi Eğitiminden 12. Sınıfa kadar eğitim-öğretim hayatının en önemli sürecinde tercihini bizden ve deneyimli öğretmen kadromuzdan yana kullanan siz kıymetli velilerimizle daha büyük başarılara ulaşma inanç ve kararlılığındayız. Her şeyin mühim noktası başlangıçtır ve iyi bir başlangıç yarı yarıya başarı demektir. Bizler başarıya giden bu yolda öğrencilerimizi en iyi ve en doğru şekilde yetiştirmek amacıyla doğru hedefler, doğru kadrolar ve doğru bilgilerle sağlam adımlarla ilerlemekteyiz.
 Okulumuz, günümüzdeki hızlı değişime ve gelişme ayak uydurabilmek için elindeki imkanları sonuna kadar kullanmış ve bunda da başarılı olmuştur. Dar çerçevelere oturulmuş klasik anlayışı çoktan bir kenara bırakmış, öğrenci merkezli çağdaş bir anlayışla eğitimi yeniden yapılandırmıştır.
 Ayrıca okulumuz; öğrencilerimize kültür, sanat, müzik, resim, spor gibi pek çok dalda gelişme imkanı sunmaktadır.Özel Hisar Okulları ailesi olarak sizlerle birlikte büyük başarılara imza atma temennisi ile...