SAATİM ÇALDI ETKİNLİĞİ

Öğrencilerimizle birlikte birbirinden farklı teknikler kullanarak renkli ve eğlenceli saatler yaptık. Saat ile ilgili çalışmalar esnasında çocuklara gün içinde yapılan etkinliklerde de bir sıralamanın ve zamanın olduğu anlatıldı. Ayrıca zamanımızın kıymetini bilmek adına sohbet ettik. Bu etkinlik ile ; Öğrencilerimiz neden-sonuç ilişkisi kurar, zaman ile ilgili kavramlar öğrenilir ve zamanın önemi hakkında bilgi verilir.

Bu haber 217 kere okundu.
2021-03-01 | Gebze Hisar Okulları Okul Öncesi
Özel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokulÖzel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokulÖzel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokul