RENKLİ GÖKKUŞAĞI DENEYİ

Anasınıfı öğrencilerimiz farklı şeyler keşfetmek, farklı ürünler ortaya koymak için meraklı ve hevesli oluyorlar. Bu meraklarının sonucunda eğitici ve eğlenceli deneyler ortaya koyuyoruz. Biz bonibon şekerlerden gökkuşağı deneyi yaptık. Şekerlerdeki boyanın su içinde nasıl erdiğini, altından nasıl bir tabaka çıktığını gözlemledik. Bu etkinlik; Öğrencilerimize neden-sonuç ilişkisi kurmada, Renkleri tanımada ve renklerin karışımını somut olarak görmede yardımcı olmuştur.

Bu haber 231 kere okundu.
2021-03-01 | Gebze Hisar Okulları Okul Öncesi
Özel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokulÖzel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokulÖzel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokulÖzel Gebze Hisar Okulları, Koleji Gebze Hisar Koleji, Hisar Okulları Gebze, Anaokulu, Kreş, ilkokul, lise, ortaokul